A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.
Értettem
Bővebb információk

Tourinform Kazincbarcika  

Cím: 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9. (Mezey István Művészeti Központ)

Telefon: 36-48/311-583

E-mail: kazincbarcika [kukac] tourinform.hu

 

Irodavezető: Heidrich Zsolt

Mobil: 36-20/489-0169

A tourinform iroda nem utazási iroda, hanem egyfajta bemutatóterem, amely elsősorban a település, a kistérség fogadószobája, kirakata, ahol a vendég a helyi, a kistérségi, a régiós és az országos turisztikai kínálattal egyaránt találkozik.

A tourinform iroda feladata a turisztikai látnivalókról, szolgáltatásokról, programokról, lehetőségekről, a belföldi és külföldi turisták versenysemleges, naprakész, átfogó informálása, a működési terület, a gyűjtőterület településeinek megismertetése, jó hírének erősítése.

A tourinform iroda non-profit tevékenységet folytat; az iroda nem profittermelő vállalkozás!

 

Szolgáltatások  

A Tourinform Kazincbarcika irodában megtalálható a Magyar Turisztikai Ügynökség valamennyi nemzeti és regionális kiadványa; megyék, régiók, kistérségek, települések bemutatkozó anyagai; éves eseménynaptárok; szálláshelyek ajánlatai; térképek és prospektusok.

Megvásárolhatók a Magyar Turizmus Kártya különféle változatai; illetve az iroda jegyárusítással is foglalkozik: a kazincbarcikai és térségbeli eseményeken túl a Ticketportal jegyértékesítő hálózat partnereként Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország programjaira, nagyrendezvényeire, fesztiváljaira, attrakcióira is kínál jegyeket.

 

HungaryCard  

A HungaryCard, a Magyar Turizmus Kártya országszerte többszáz elfogadóhelyen biztosít 10-100 % mértékű kedvezményt az utazás, a turizmus és a szabadidő területén, egy éven keresztül. Akár a Basic, akár a Plus változatot választja, már egy hosszú hétvége alatt is megtakarítható a megvásárlására fordított összeg!

A méltán népszerű félárú vonat- és buszjegyek, budapesti- és vidéki fürdőbelépők és az autópálya-matrica mellett, ingyenes múzeumi belépők és közlekedési napijegyek is gazdagítják a kínálatot. A HungaryCard nem névre szól, így átadható, ajándékba is vásárolható vagy bizonyos szolgáltatók esetén egyidejűleg akár többen is igénybe vehetik, a kártya által nyújtott kedvezményeket!

Online vásárlás esetén egész évben 10% kedvezmény!

 

Nyitva tartás  

Június 1-jétől augusztus 31-éig:

  • hétfő-péntek: 09.00-18.00
  • szombat: 09.00-14.00
  • vasárnap zárva
  • Szeptember 1-jétől május 31-éig

Szeptember 1-jétől május 31-éig:

  • hétfő-péntek: 09.00-17.00
  • szombat-vasárnap zárva
Tourinform Kazincbarcika
Tourinform prospektusok