A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.
Értettem
Bővebb információk

Kommunikáció  

A Barcika Art Nonprofit Kft. kommunikációs központjában dolgozó szakemberek média- és marketingtevékenységet végeznek.

A cég kiadásában jelenik meg Kazincbarcika és a térség kulturális és közéleti havilapja a KOLORHÉT. Az ingyenes, színes, újság minden hónap utolsó pénteki napján  12 000 példányban kerül a kazincbarcikai postaládákba.

A KOLOR TV  Kazincbarcika mellett a térség 52 településén fogható. A televízió műsorszerkezetének alapja a hetente csütörtökönként 18.00 órától jelentkező Híradó, amely a városi eseményeket dolgozza fel rövid tudósítások, képes hírek formájában.

A keddenként 10.00-tól képernyőre kerülő KOLORLIVE élő beszélgetős műsorral várja a nézőket a képernyő elé, amelyben komolyabb közéleti; valamint könnyedebb, szórakoztató témával kapcsolatban szólaltatunk meg egy-egy vendéget. Ezt a műsort megismételjük aznap 18.00 órai kezdettel az általános ismétlési struktúrát követve (18.00-24.00, másnap reggel 05.00-08.00-ig).

Nyári időszakban ez a műsorszám kitelepül külső helyszínekre és KolorLive Summer címmel szerepel 6-8 héten keresztül a kínálatban.

Hétvégenként az adott hét minden műsorszáma megismétlésre kerül a következő időzónában. Délelőtt: 08.00-14.00, Délután: 17.00-20.00-ig.

Kazincbarcika város három népszerű versenysportjának hazai mérkőzéseit rögzítjük, majd utómunkát követően hétfői illetve szerdai napokon felvételről közvetítjük, szintén 18.00 órai kezdettel a megszokott műsor intervallumban. A pandémiás időszakban a Kolorcity Kazincbarcika labdarúgó csapatának hazai mérkőzéseit a tulajdonos kérésére élő Online és TV-s közvetítésként tekinthetik meg a sportbarátok.

A három csapatsport: -Kézilabda/ Férfi, Női/ KKSE -Röplabda /Férfi/ VRCK -Labdarúgás /Férfi/ Kolorcity Kazincbarcika SC.

A hetente jelentkező műsorok mellett havonta egyszer jelentkezünk a munkaterv szerinti képviselő-testületi ülés élő közvetítésével, rendszerint a hónap utolsó csütörtökén reggel 08.00-tól.

A nagy közérdeklődésre számot tartó városi eseményekről - pl. nemzeti ünnepi programok, önkormányzati ünnepségek - a Helyzetkép című műsor számol be vágatlanul - visszaadva az eredeti rendezvény hangulatát és minden egyes történését az eseményt követő pénteken 18.00 órától.

A műsorok és az ismétlések között a hét minden napján képújság olvasható, ahol közérdekű információk és hirdetések segítik a lakosság tájékoztatását.

A médiatermékek online felületen is megjelennek a KOLORLINE hírportálon. A hírportál folyamatosan frissülő híreivel, információival, programajánlataival mindenki naprakész képet kaphat Kazincbarcika és a térség életéből.

A Barcika Art Nonprofit Kft. minden kommunikációs felületén biztosított a hirdetési lehetőség.

Elérhetőség:

Kommunikációs Központ 3700 Kazincbarcika, Jószerencsét út 1/a.