A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.
Értettem
Bővebb információk

Kommunikáció  

A Barcika Art Kft. kommunikációs központjában dolgozó szakemberek média- és marketingtevékenységet végeznek.
 
A cég kiadásában jelenik meg Kazincbarcika és a térség kulturális és közéleti hetilapja a KOLORHÉT. Az ingyenes, színes, péntekenként megjelenő újság 35 000 példányban kerül a kazincbarcikai postaládákba és a régió negyvennégy településére.
 
A KOLOR TV  Kazincbarcika mellett a térség 47 településén fogható. A televízió műsorszerkezetének alapja a hetente csütörtökönként 18.00 órától jelentkező Híradó, amely a városi eseményeket dolgozza fel rövid tudósítások, képes hírek formájában.
 
A keddenként 17.30-tól képernyőre kerülő KOLORLIVE élő beszélgetős műsorral várja a nézőket a képernyő elé, amelyben komolyabb közéleti; valamint könnyedebb, szórakoztató témával kapcsolatban szólaltatnak meg egy-egy vendéget.
 
A KOLORLIVE különkiadásában nyaranta a Kolorfesztivál eseményeit, történéseit feldolgozó FesztiválTV kerül adásba.
 
A hetente jelentkező műsorok mellett havonta egyszer jelentkezik a ZOOM, a közéleti témákat feldolgozó riportműsor pénteken 18.00 órától.
 
Az önkormányzat munkaterv szerinti képviselő-testületi ülései élőben kerülnek adásba az ülés helyszínéről. A Testületi naplóban a munkaterv szerinti képviselő-testületi ülésről tudósítanak a tanácskozást követő hétfőn 18.00 órától.
 
A nagy közérdeklődésre számot tartó városi eseményekről - pl. nemzeti ünnepi programok, önkormányzati ünnepségek - a Helyzetkép című műsor számol be vágatlanul - visszaadva az eredeti rendezvény hangulatát és minden egyes történését az eseményt követő pénteken 18.00 órától.
 
A műsorok ismétlésére aznap éjfélig, majd másnap 5.00-8.00- ig kerül sor, illetve hétvégén 8.00-tól 14.00 óráig és 17.00-20.00 óráig a heti műsor újranézhető.
 
A műsorok és az ismétlések között a hét minden napján képújság olvasható, ahol közérdekű információk és hirdetések segítik a lakosság tájékoztatását.
 
A médiatermékek online felületen is megjelennek a KOLORLINE hírportálon. A hírportál folyamatosan frissülő híreivel, információival, programajánlataival mindenki naprakész képet kaphat Kazincbarcika és a térség életéből. A Barcika Art Kft. minden kommunikációs felületén biztosított a hirdetési lehetőség. Kérje egyedi ajánlatunkat a szerkesztoseg [kukac] barcikaart.hu címen!
 
Elérhetőség:
 
Kommunikációs Központ 3700 Kazincbarcika, Jószerencsét út 1/a.
 
E-mail: szerkesztoseg [kukac] barcikaart.hu