A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.
Értettem
Bővebb információk

Köszöntjük a Barcika Art Kft. honlapján!  

A Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. (Barcika Art Kft.) 2012. szeptember 1-jén alakult meg és 2012. október elsejétől látja el Kazincbarcika város kulturális, sport, kommunikációs és városmarketing feladatait. 
 
A Barcika Art Kft. a Barcika Holding vállalatcsoport tagja. A szervezet a megalakulásakor fontos stratégiai célokat tűzött ki; a korábban elért eredmények, értékek mentén tevékenykedve a folyamatos megújulás biztosítása a közösség erejének kihasználásával; a városlakók és a térség lakossági igényeihez igazodva magasabb színvonalú szakmai kiszolgálás elősegítése, valamint a szellemi, kulturális, sport és egyéb művészeti értékek, lehetőségek kiaknázása, megőrzése. Célunk, hogy a klasszikus közművelődési igényeket ugyanúgy kielégítsük, mint ahogy az új trendeket kövessük, az elvárásokat kiszolgáljuk. Egyszerre szervezzünk kikapcsolódást szolgáló szabadidős eseményeket gyerekeknek, nőknek, férfiaknak, családoknak vagy magányos fanatikusoknak. Egyensúlyt teremtsünk a versenysportban a klubok, egyesületek, szakosztályok között.
 
Kielégítsük a televíziót nézők, az újságot olvasók, internetezők információéhségét, gazdasági partnereink és a hirdetőink igényét; építsük a város arculatát, pozitív irányú megítélését.

 

Székhely: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.
 
Elérhetőségi adatok:

- telefon: 36 48 510 220
- fax: 36 48 510 -224
- weboldal: www.barcikaart.hu
- e-mail cím: titkarsag [kukac] barcikaart.hu
- postacím: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.

 

Aktuális  

Munkaszüneti napok és hosszú hétvégék 2020-ban

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a koronavírus járványra való tekintettel, a biztonságos, hatékony, összehangolt védekezés megvalósítása érdekében a következő napokban, a Magyar Kormány ajánlására az alábbi intézmények bezárása mellett döntöttünk.

2020. március 16-ától bezárásra kerül:

  • Kazincbarcikai Összevont Óvodák minden tagintézménye
  • I. sz. és II. sz. Bölcsőde
  • Idősek Klubja
  • Kincsem Napközi
  • Mezey István Művészeti Központ (Gyermekek Házával együtt)
  • Egressy Béni Művelődési Központ
  • Kazincbarcikai Fedett Uszoda
  • Egressy Béni Városi Könyvtár

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák és a bölcsődék vezetői, munkatársai március 14. és 15-én minden szülővel kapcsolatba lépnek, hogy teljeskörű tájékoztatást tudjanak adni.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák minden tagintézménye és a bölcsődék összevont csoportban, valamint az Irinyi János Református Oktatási Központ- (Eszterlánc) Óvoda gyermekfelügyletet biztosít azon gyermekek számára, akiknek szüleik a felügyeletet semmilyen formában nem tudják megoldani.

Az Angyalkert Görögkatolikus Óvoda tekintetében március 15-én délután a Püspöki Hivatal hoz döntést, a Don Bosco Sportközpont vezetése szintén március 15-én határoz a sportcsarnok nyitvatartásról, mely vélhetően a Kormány ajánlásával hasonló lesz.

A korábbiakban kiadott közleményekben szereplő teendők továbbra is érvényben vannak.

A rendelkezés visszavonásig érvényes.

Szitka Péter
polgármester

Forrás: Kolorline